Succesverhaal

Annete koster voorkant (voor en na)

“Ik zie deze manier van eten ook niet als dieet maar als een manier van leven.”

Toen Annette zich bij ons aanmeldde was haar doel om sterker worden, beter te presteren met Crossfit, en er strakker uit zien. Lees hieronder hoe Annette de afgelopen 12 weken heeft ervaren, en of ze haar doel heeft behaald in de periode van sinterklaas, kerst & oud en nieuw!

Week 1
Eerste update: Ik heb de meeste moeite met de eiwitten bij het ontbijt en maaltijd 4 op de rustdag en maaltijd 5 op de trainingsdag. Hierbij het overzicht van mijn gewicht. Ik ben heel blij met het resultaat (ik neem aan dat het gewichtsverlies niet steeds zo snel zal gaan 🙂 ). Ik merk ook dat het veel rust geeft als je een dergelijk voedingsschema hebt ,ondanks dat je er eerst qua hoeveelheden en soort maaltijden even aan moet wennen. Je hoeft je niet meer af te vragen of je niet te veel of te weinig hebt gegeten en of je de juiste dingen hebt gegeten. Als je je aan het schema houdt heb je dat allemaal onder controle.

Week 2
Vandaag een minder mooi resultaat op de weegschaal helaas, 8 ons aangekomen. Ik wijt het zelf aan een verjaardag die ik heb gehad en een etentje met vriendinnen gisteren. Ik pak gewoon de draad weer op en wacht het resultaat van maandag af.
NOTE: Wij adviseren altijd om gewoon door te gaan met het schema, én niet te compenseren en de dagen erna minder te eten.

Week 3
Hierbij weer het overzicht van mijn gewicht. Ik ben weer twee ons afgevallen. Dat is misschien niet zo veel maar het is inderdaad wel zo dat ik beter kan trainen, ik heb niet meer het gevoel halverwege de  training dat mijn energie eigenlijk al grotendeels op is. Daarnaast ben ik ook een centimeter in mijn taille en mijn heupen kwijt. Doordat ik ’s middags niet meer zo’n energiedip heb en gewoon door kan gaan slaap ik nu ’s nachts ook veel beter. En wat ik zelf als grootste pluspunt zie, mijn hoofdpijn is aanzienlijk afgenomen.

Week 4
Hierbij weer het overzicht van mijn gewichtsverlies. Het gaat nu weer gestaag naar beneden 🙂 . Feit blijft dat ik me heel goed voel en beduidend meer energie heb tijdens de trainingen. Uit nieuwsgierigheid, komt dit doordat je meer eiwitten eet of is dat te kort door de bocht?

Antwoord van online coach: Dat gaat super zo!  Dat je je zo goed voelt komt door meerdere dingen:

– De timing van de voeding. Je eet iedere 2-4 uur, en krijgt dan in ieder geval de juiste portie eiwitten binnen. Dit is belangrijk voor herstel en voor een verzadigd gevoel.
– Je eet bijna iedere maaltijd een portie groenten. Hier haal je veel vitamine en mineralen uit, maar in groenten zitten ook veel vezels en water.
– Je eet meer plantaardige vetten. Deze zijn belangrijk bij de cel opbouw, bij het herstel en tijdens activiteiten met een lage intensiteit (wandelen, huishouden doen etc).
– Je koolhydraten haal je uit volkoren producten, rijst en fruit. Dit zijn één van de beste koolhydraat bronnen. Het bevat veel vezels en andere goede voedingsstoffen. Door de juiste timing van de koolhydraten creëren we een piek rondom je trainingsmomenten ,waardoor je meer energie hebt tijdens de training, en direct goed kan herstellen.

In het geheel eet je nu heel gebalanceerd. Iedere dag krijg je een juiste hoeveelheid binnen, én je eet minder bewerkte voeding. Je lichaam kan de producten makkelijk verteren en de belangrijke stoffen opnemen en tot zich nemen. Hoe puurder het eten, hoe makkelijker je lichaam dit kan opnemen en verwerken.

Week 5
Hierbij het overzicht (spoiler: ik zit precies 1 ons onder de 57 kg 🙂 ). De vaart zit er weer een beetje in als je dat zo kunt zeggen, maar ik moet nog Sinterklaas vieren (dat doen we pas zaterdag 🙂 ). Het trainen gaat echt erg lekker, gisteren sinds anderhalf jaar een clean van 37 1/2 kilo. Op wereldniveau niet veel maar ik was er erg blij mee. Ik heb veel meer

Energie om de hele training voluit te gaan en de resultaten gaan allemaal omhoog (snatch met vijf kilo en ook squatten gaat me veel makkelijker af).

week 7
Hierbij weer mijn overzicht van mijn gewicht. Bedankt nog voor je aanbod voor Sinterklaas. Ik ben dus wel iets aangekomen, maar mijn vetpercentage is met 0,5% omlaag gegaan dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik dat gewicht ook weer snel kwijt ben. Leuke blog trouwens van jullie over de decembermaand. Ik heb al verschillende mensen gehad die het zonde vonden dat ik in deze tijd met het programma begon. Ik ben juist blij dat ik nu ook leer hoe je zonder al te veel schade en zonder je alles te moeten ontzeggen de decembermaand door kan komen (iemand zei eens tegen mij: je wordt niet dik tussen kerst en oud en nieuw maar tussen oud en nieuw en kerst 🙂 ). Jullie hebben gelijk als je zegt in feite gaat het maar om het zes dagen, als je de rest rustig aan doet kom je inderdaad niet zo veel aan. Mensen beginnen nu ook de lichamelijke verandering te zien, dus dat werkt ook wel motiverend. Het sporten gaat nog steeds erg goed (vandaag zes keer een snatch van 25 kg, terwijl voorheen 20 wel een beetje max was). Kortom, ik ben en blijf tevreden (als jij dat nu ook nog bent 🙂 )

 

week 8
Hierbij weer mijn overzicht. Ik heb trouwens best van Sinterklaas kunnen genieten en toch op het eten te letten. Er was eten gehaald van de chinees en ik had besloten om daar meer van te genieten dan van de andere dingen zoals pepernoten, toastjes e.d. Ik geeft ook wel rust als je weet ik ga daar van genieten zonder schuldgevoel en dan laat ik het andere staan. Ik heb trouwens weinig rijst gegeten en meer de dingen er om heen. Als je later terug kijkt op zo’n avond onthoud je ook meer de gezelligheid dan wat je nu allemaal gegeten hebt, vaak is het ook meer uit gewoonte dat je allerlei dingen mee eet.

week 9
Hierbij weer mijn overzicht. Ik heb de pizza geprobeerd en dat is inderdaad erg lekker. Ik was toch een beetje in eenzelfde routine vervallen denk ik en heb nu weer inspiratie om andere combinaties te gaan proberen. Ik heb een vraagje over de Kerstdagen. We eten voornamelijk thuis dus dat heb ik redelijk in de hand maar ik heb bijvoorbeeld aanstaande zaterdag al het kerstdiner met de kinderen en aanhang. Nu train ik ’s morgens nog wel (om 11.30 uur) dus ik wilde het schema van voor de training wel aanhouden maar dan na de training minder koolhydraten eten zodat ik dat wat compenseer met ’s avonds. Is dat een goede optie? Als dat zo is dan wilde ik dat de andere twee dagen ook een beetje aanhouden (waar mogelijk korten op de koolhydraten). Ik zal de kerstdagen niet helemaal doorkomen zonder iets aan te komen maar ik wil het wel zo veel mogelijk beperken. In mijn taille ben ik nu inmiddels drie centimeter kwijt en om mijn heupen 2 (dat merk ik nu aan mijn kleding).

Antwoord van online coach:
Ik zie dat je je goed aan je schema houdt, top! Fijn dat je nu weer wat creatiever met de maaltijden om gaat. Soms moet je even die switch maken en nieuwe dingen uitproberen. 

Zoals je het hebt bedacht met kerst, is super. Zo doe ik het eerlijk gezegd zelf ook. Je kan de koolhydraten en vetten op sparen voor ’s avonds, zodat je in totaal niet veel over je calorieën per dag heen komt. Zorg dat je voldoende drinkt tussendoor, en desnoods lekker wat rauwkost eet tussendoor, met wat eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je geen trek krijgt, en wel goed gehydrateerd blijft na de training en gedurende de dag.

Je gewicht op de weegschaal zal wellicht iets toenemen i.v.m. watergewicht. Zoals je nu wel hebt geleerd, is dat na een paar dagen weer weg en zal je lichamelijk alleen maar positieve  veranderingen blijven zien.

 

Week 10
Hierbij weer mijn overzicht. Ik heb mij op maandag (eerste kerstdag) ook gewogen maar dacht niet dat ik dat dan aan je moest doorgeven, ik geef nu dus gewoon twee weegmomenten door. Zal ik dat volgende week ook zo doen, of wil je op Nieuwsjaarsdag weten wat ik weeg 🙂 ? Ik ben de Kerst uiteindelijk doorgekomen zonder aan te komen of af te vallen. Het viel me eigenlijk alleszins mee. Ik heb elke dag gekozen welke maaltijd ik het lekkerste vond en waarbij ik dan niet zo heel streng zou opletten en de rest van de dag heb ik dan zo min mogelijk koolhydraten gegeten. Dat geeft eigenlijk heel veel rust, je snaait niet de hele dag door en uiteindelijk blijkt dan ook dat je anders veel dingen gedachteloos in je mond zou hebben gestoken die je eigenlijk helemaal niet mist maar alleen eet omdat het er nu eenmaal staat. Ik ga met Oud en Nieuw dezelfde tactiek toepassen maar ga wel een oliebol en appelflap eten, dus ik ben benieuwd.

 

Week 11
Hierbij weer mijn overzicht. Ik heb vanaf dinsdag het schema met de nieuwe hoeveelheid vetten aangehouden. Het trainen ging weer goed en het gewicht gaat ook weer naar beneden. Nog even de laatste loodjes maar ik kan nu al zeggen dat ik heel blij ben dat ik hier aan begonnen ben. Ik voel me energieker, mijn kleren zitten weer goed (ik kon zelfs weer een oude broek aan die eerst te strak zat).

Hierbij weer mijn overzicht. Ik kruip langzaam naar mijn streefgewicht :-). Ik vind het prima, trainen gaat goed, het eten is zo goed vol te houden en ik word blij als ik in de spiegel kijk.

 

Week 12
Hierbij weer het overzicht. Ik ga nu de laatste week in en hoop iets onder de 55 kg te eindigen. Het begingewicht in dit overzicht staat op 58,6 kg maar toen ik me bij jullie aanmeldde woog ik nog 1 kilo meer 59,6kg. Ik zou dan als ik op de 54,6 kg kan eindigen precies vijf kilo afgevallen zijn. Maar het is niet alleen het gewicht dat ik kwijt ben, je kunt heel duidelijk het verschil zien in mijn figuur. Bij andere pogingen om af te vallen woog ik uiteindelijk ook altijd wel minder dan het begin maar eigenlijk bleef mijn figuur toch, ik noem het maar “fluffy”. Nu is het veel strakker. Daarnaast het feit dat ik juist meer in plaats van minder energie gekregen heb. Ik had echt na anderhalve week al geen middagdip meer en het trainen blijft ook prima gaan. Ik heb afgelopen woensdag wel weer getraind maar rustig aangedaan en dat ging goed. Kortom, de laatste week ga ik nog even fanatiek aan de slag maar ik ben nu al een tevreden klant.

LAATSTE METING

Hierbij het laatste overzicht van mijn gewichtsverlies. Ik heb ook het aantal centimeters bijgehouden van mijn taille en heupen en ik ben in mijn taille van 69 cm naar 65 cm gegaan en bij mijn heupen van 99 cm naar 96 centimeter!
Zoals ik al eerder zei ben ik heel blij met het resultaat en dat ik hiermee begonnen ben. Ik wil je ook heel erg bedanken voor de begeleiding. Het scheelt enorm dat je twee keer per week je gewicht moet doorgeven, dat voorkomt dat je bij een dipje te lang de focus verliest. Jouw ondersteuning zorgt ook dat je het volhoudt. Ik vindt het allergrootste pluspunt het feit dat ik veel meer energie heb gekregen wat ik behalve in het dagelijks leven ook bij de trainingen heb gemerkt. Ik kan gewoon de hele training vol gas blijven geven. Ik zie deze manier van eten ook niet als dieet maar als een manier van leven. Ik ben blij dat ik de vicieuze cirkel van te veel en verkeerd eten en daardoor weer te weinig energie hiermee heb kunnen doorbreken. Dus nogmaals heel erg bedankt voor je steun, het meedenken en je bemoedigende woorden.

Resultaten

Transformatie Mike van versveveld
Transformatie Giancarla Kelly 3 maanden 1 op 1 begeleiding achterkant 2

Recensie

In februari zag ik een advertentie van Food Life Advice. Toen ik las dat zij ervaring hebben met crossfit/strongman/powerlifting heb ik meteen contact opgenomen via de site. Ik had wat vragen en ik kreeg direct antwoord. Ik heb in het verleden verschillende voedingsschema’s geprobeerd. Vaak hield ik dit niet lang vol. Het was ingewikkeld, ging ontzettend veel tijd inzitten, mijn lichaam reageerde er niet op zoals ik hoopte, het contact met een eventuele coach had ik weinig aan. Ik had er niet zoveel plezier in en dat werkte na een tijdje alleen maar averechts. Het eerste contact met FLA beviel mij meteen al heel goed. Ik heb me toen aangemeld voor de begeleiding. Gia is mijn coach en wat ben ik blij met haar! Wat ik ook vraag, ze geeft snel en duidelijk antwoord. Ook op de moeilijke momenten kan ik haar een berichtje sturen en zorgt ze ervoor dat ik weer uit dat dalletje kom en weer die extra motivatie krijg. Ik ben inmiddels al wat afgevallen en mijn spiermassa is ook omhoog gegaan. Ik heb ook plezier in het proces. Helaas ben ik een aantal weken flink ziek geweest en kon ik ook niet meer trainen. Gia was ontzettend betrokken. Ze vroeg me steeds om haar op de hoogte te houden over hoe het ging. Food Life Advice heeft ervoor gezorgd dat ik nu ook een andere kijk heb op voeding. Ik had me al een beetje in voeding verdiept, maar nu is het allemaal veel logischer. In het verleden had ik ook wel eens hypo’s en daar heb ik de laatste tijd helemaal geen last meer van. Zelfs mijn huid is zachter en ik heb veel minder last van haaruitval (de dames snappen me wel). Mijn eerste 3 maanden zitten er bijna op en ik heb al veel geleerd. Ik ben heel blij dat ik voor 6 maanden begeleiding heb gekozen en dat ik nog een poosje verder kan gaan met mijn coach  Ik zou iedereen Food Life Advice aanbevelen.–  Christiane

Succesverhaal

r.bvoorenna12wekenonlinebegeleiding

“Ik heb gisteren de eerste megawod van de Nationals gedaan. En vooralsnog sta ik eerste in m'n categorie!”

Een super transformatie, niet alleen is hij van 100 kilo naar 91 gegaan in 12 weken, maar ook heeft hij ontzettend goede prestaties neer gezet tijdens The Nationals. Een aantal gewonnen workouts, nieuwe pr’s en leider in zijn klassement! En dit allemaal, terwijl hij regelmatig in het buitenland is geweest voor werk én vakantie.

Het doel was om het vetpercentage te verlagen, met behoud van spiermassa. Daarnaast wilde we dat hij zich fitter en sterker voelde om nog beter te kunnen presteren tijdens training en wedstrijden.

Hieronder een aantal stukjes uit de mailwisseling tijdens de 12 maanden online coaching:

-Zoals besproken ben ik dit weekend begonnen met het volgen van de schema’s. Tot nu toe nog niet tegen grote problemen aangelopen. Ik moet vooral wennen aan het aantal maaltijden. Maar ik denk dat dat vanzelf goed gaat komen.

-Vandaag volg ik het volledige schema morgen ben ik in Noorwegen(1dag) voor zaken en zal ook daar het schema proberen te volgen. Heb het in Rusland ook aardig kunnen volgen. Ontbijt middag eten en avondeten volgens schema alleen mis ik dan Twee maaltijden.

-Ik heb gisteren de eerste megawod van de Nationals gedaan. En vooralsnog sta ik eerste in m’n categorie! Hopen dat wanneer iedereen de wod heeft gedaan dat nog steeds zo is ;

-Vanmorgen gewogen: 98.1kg. Ik ben nog wel beetje zoekende hoe ik de maaltijden het best kan invullen. (Zonder dat ik er enorm veel tijd aan verlies). Heb voor deze week vooral veel kipfilet en brokolie geprepped.

-Vanochtend gewogen: 96,1kg. Ik heb tijdens mijn bezoek in Oslo ook goed kunnen eten. (Beetje inschatten van de gewichten) maar in hoofdlijnen klopt het. Ik heb daar ook maaltijden samengevoegd. Komende weken hoef ik gelukkig niet te reizen, kan daarom m’n trainingsschema weer volgen :).

Verder ondervind ik nog geen afkickverschijnselen begin wel te merken dat ik meer energie heb. Dus op naar de volgende week.

-Vanochtend gewogen op 97.2. Goede nieuws was dat ik afgelopen donderdag, zaterdag & zondag echt lekker heb kunnen trainen. Energie levels waren en kracht waren goed. (de week daarvoor was ik vooral in m’n benen een beetje wiebelig.)

-Vanochtend weer gewogen op 96.2 Kg. Dus de vakantie heeft vrij weinig schade aangericht 😉

Gelukkig kan je in Italië ook prima salades en vis eten ipv pasta’s en pizza. Heb dinsdag gelijk weer geprepped voor de rest van de week dus ik ben al helemaal weer volgens schema.

-De work-outs voelen tot nog toe goed. Voor het eerst 1600m onafgebroken gelopen (08:00) waarbij ik aan het eind nog gas bij kon geven.)

-Nou de WOD was nogal pittig afgelopen dinsdag. Heeft tot nu toe veel spierpijn opgeleverd.. ik heb hem wel kunnen finishen binnen de tijd (21:27 / 25:00) het was zeker een persoonlijke overwinning.

-Vanochtend 93.9 kg gewogen. Ik verwacht dat dit de komende dagen weer zakt. Vorige week vrijdag zat ik namelijk weer op 93.2. Heb gisteren de 11 bergen MTB tocht van Apeldoorn gefietst. 41km in een krappe 2 uur tijd.

-Vanmorgen gewogen op 92.1 Kg. Er zit dus weer progressie in. Ook deze week weer regelmatig werk/sportschema dus ik verwacht dit nog wel door te zetten tot volgende week.

-Vanmorgen een nieuwe mijlpaal qua gewicht! 91.3 KG. Hartelijk bedankt voor de afgelopen maanden het is ontzettend leerzaam geweest en heeft een zeker een positieve invloed gehad.

Ik heb mijn voeding beter op de rit en voel me ook veel energieker & gezonder.

Resultaten

voor en na achter
voor en na c voor de website

Recensie

Food life advice is top! Ik ben er blij met de behandelingen en de manier waarmee gewerkt wordt. Ik ben zelf 6,5 kilo afgevallen in 12 weken. Zonder deze hulp was het mij echt niet gelukt! Als je moeite hebt met afvallen is dit deze methode echt een aanrader, want het is makkelijk toe te passen en door de goede steun vol te houden! – Stacey Smit

Succesverhaal

kristane succes verhaal

“Qua hoe ik mij nu voel, ik vind het echt ongelooflijk. Ik voel mij zo energiek.”

“Qua hoe ik mij nu voel, ik vind het echt ongelooflijk. Ik voel mij zo energiek. Mijn ‘duffigheid’ in de middag is verdwenen, eveneens dat ik om 21.30 ook echt wel op bed wilde slapen. Het is nu actief van 6u tot 23u.   Naja actief, ik bedoel uiteraard dat ik wakker ben en alles goed meekrijg.   Super tof dit gevoel.”

“Voor mijn gevoel ben ik super fit en pak ik alle gewichten zo op. Ook t2b en kipping pull ups gaan mijn beter af. Strikt kan ik nog niet, maar is in progress.”

“Op zich gaat het plannen en preppen mij goed af. Ervaar weinig moeite ermee.”

 “Ik weet dat ik van 29 juli t/m 9 augustus vakantie heb. Hiervan ben ik 30 juli op 31 juli in een hotel in Amsterdam. Vanwege een festival op zondag. Beide dagen ben ik met een vriendin. Ik ben wel even benieuwd hoe ik dit aan kan pakken? Eveneens kan het zijn dat ik in mijn vakantie nog een citytrip naar ‘locatie-nog-onbekend’ pak. Haha ook even een check…wat kan ik dan doen.?”

 “Defqon, dat wordt even creatief omgaan met de macro’s, maar dat lukt me vast wel”.

“Ja trainingen gaan goed. Merk dat ik mijzelf ook fitter voel; ik voer de oefeningen beter uit en ik heb meer energie.   Jaa zo nu en dan heb ik dagen dat ik wel honger heb. Vaak neem ik dan groente en drinken (the, koffie of water) om het wat te stillen. Mocht het honger gevoel blijven dan neem ik een maaltijd eerder. 2-4 uur ipv 3-5 uur.”

“Maandagmorgen, het meetmomentje weer. In het weekend had ik bij een vriendin al op de weegschaal gestaan. De weegschaal gaf toen 62,5 aan. Super blij dat ik van de vakantie niks in kilo’s ben gegroeid. “

“Vandaag begint week 8. Heb er weer zin in!   De begeleiding, en vooral het doorgeven van de metingen en tips en tracks kunnen vragen is hulpzaam.”

“Vandaag gaf de weegschaal 60.7kg aan en ben ik 1cm qua buikomvang afgenomen. 
Zoals je al zag ben ik creabea bezig met de groenten, om toch wel lekker en vooral ook gevarieerd te kunnen eten. Elke dag wortels, tomaten, komkommer en sla als snack te gebruiken wordt af en toe ook saai. Ik wil nu ook kijken of ik groenten chips of borrelnootjes van kikkererwten kan maken. Deze laatste zal ik wel meer moeten verrekenen met mijn macro’s.
Ik vind het prettig om nog 1 maand begeleiding te krijgen. Ik vind jullie manier prettig en makkelijk vol te houden. Echt super! Het doel zal vooral op onderhoud eten en weer richting spier opbouw gaan.”

“Door jullie heb ik geleerd om bewust met voeding om te gaan. In de twaalf weken heb ik zeker mijn handje snoepjes, koekje of ijsje gehad. Maar door dit vooral na het sporten te doen, of deze macro’s van andere maaltijden af te halen, heb ik hier geen hinder van ervaren in mijn gewicht en vetpercentage. Wat ik prettig vind is dat jullie dit ook niet geheel afrekenen, maar je moet je van deze keuzes vooral bewust zijn.”

Resultaten

ar verhaal
IMG_20161222_082459

Recensie

Met de juiste begeleiding van mijn coach Virgil en de voedingsschema’s die ik ontvangen heb, lukte het me eindelijk om mijn streefgewicht te behalen nadat ik zelf niet meer verder kwam met afvallen. Wat ik erg fijn vind, is het feit dat er geen fabeltjes verkocht worden of een crash dieet waarmee je binnen enkele weken weer op je start-gewicht zit.

Door het programma en de aanwijzingen te volgen, leer je vanzelf goed met eten om te gaan en hou je dit ook gemakkelijker vol. Ik heb zelf ervaren dat ik niet weer in mijn oude patroon terug viel. – Renato Pieters

Succesverhaal

lor voor en na

“Gister voor het eerst de Murph gedaan! Erg gaaf! Nu wel flinke spierpijn :)Nieuwe stand: 69,9 kg.”

Zo! De eerste dagen zitten erop! Ik vond het wisselend. Ene dag ging het heel makkelijk, andere dag lastiger i.v.m met verjaardagen enz (geen taartjes enz 😉

Het is wel even rekenen en plannen. Maar dat lukt nog aardig. Benieuwd hoe het gaat als ik volgende week weer ga werken (heb nu nog vakantie). Af en toe is het nog zoeken naar wat creativiteit met het maken van maaltijden.

Het toernooi verliep goed qua voeding. Ik twijfelde wel wanneer ik de ‘after training meal’ moest nemen. Nu heb ik het verdeeld omdat ik honger kreeg.

Gister voor het eerst de Murph gedaan! Erg gaaf! Nu wel flinke spierpijn :)Nieuwe stand: 69,9 kg.

Vandaag weer aan het werk na drie weken vakantie, dus dus de bakjes gevuld 🙂

Ik ben benieuwd hoe de schema’s mij bevallen op werkdagen. Vroeger uit bed, dus vroeg ontbijten, hopelijk niet te snel weer honger. Tot nu toe viel dit erg mee.

Hai Virgil, Ja gaat goed! Ik merk het verschil ook aan mijn lichaam. Voel mij verder ook goed. Morgen waarschijnlijk de eerste workout van the nationals doen, ben benieuwd! 🙂

Komende dinsdag heb ik een ‘verplicht’ etentje van mijn werk, volgens mij gaan we tapas eten… Hierdoor kan ik waarschijnlijk ook niet sporten savonds. Hoe kan ik dit het beste doen? Welk schema hou ik aan?

Eerste competitiewedstrijd gehad en gewonnen! 🙂 Ook nog 1a geprobeerd te verbeteren, maar dat lukte helaas niet. Twee reps lukt, maar derde niet… Maar met 55 kg best tevreden!

Aaah dank je wel! Weer wat geleerd! 🙂 Interessant om meer te weten over de werking van de schema’s. Alle blogs al gelezen op de site, zijn erg leuk!

Ik zit te denken om soms op zaterdagochtend te crossfitten en zaterdagavond een basketbalwedstrijd. Ik wil wel eens proberen hoe dat gaat, afhankelijk van de wod die gepland is. Hoe gaat dat dan met het schema? Voor de meeste wedstrijden hou ik na 4 maaltijden aan. Volgens mij zijn er 4 verschillende workouts de hele dag.

Net 20 x 70 kg gedeadlift. Morgen proberen te verhogen.

Ik vind het tot nu toe goed te doen! Wel af en toe wat taaie momenten. Koekjes/chips, lekkere lunch geregeld op werk, cappuccino en chocolaaaa voor mijn neus. Dan denk ik wel eens: waarom doe ik dit ook alweer?  Maar doordat ik wel echt effect merk (lichamelijk en in de box), altijd maaltijden meeneem en je genoeg lekkere maaltijden kan maken, gaat het tot nu toe echt goed. Ik heb ook meer energie, minder van die ‘inkak-momenten’.

Afgelopen weekend weer na mijn enkelblessure een basketbalwedstrijd gespeeld (en gewonnen)! Het ging erg goed. Geen last van mijn enkel gehad. Qua conditie gaat het echt top.

Wat betreft voeding gaat het ook goed. Doordeweeks hou ik het makkelijk vol. In het weekend kost het meer moeite. Zoals afgelopen weekend een buurtborrel en dagje weg, allemaal lekker eten en drinken om mij heen… maar ik probeer mijn sterk te houden 😉 Het inschatten wat wel en niet kan, lukt wel goed. Gister gewogen: 67,8 kg.

En The Nationals opnieuw gedaan: 15.02 minuten!! Heeeeel blij! Als alles in mijn filmpje goed is, ben ik eerste!

Ja dat het een levensstijl kan worden, heb ik ook wel een goed gevoel bij. Het is goed vol te houden. Ondanks dat toch blij als de drie maanden voorbij zijn, omdat ik nu toch echt streng ben. Daarna zeker niet los laten maar wel even wat meer vrijheid met eten. 🙂

Blij met het resultaat en zeker ook met mijn prestaties in de box en op het basketbalveld! Met als hoogtepunten het clubkampioenschap in onze box en de eerste plek tijdens WOD 3 van The Nationals 🙂 En zoals ik vorige week al zei: ik heb zoveel meer energie overdag. Iets wat ik van te voren niet op had gerekend.

Thanks voor je adviezen en support!

Resultaten

dennis voor en na
rs voor en na

Recensie

Heel simpel, met de juiste discipline ga je gewoon je doelen behalen. De formule van FLA werkt bij mij en bij veel meer in mijn omgeving.

Het is niet altijd makkelijk, het is zeker niet altijd leuk, maar het is absoluut effectief!

Als mensen mij vragen wat Food Life Advice nu precies inhoud zeg ik altijd: ze laten je tactisch eten, dus de juiste nutriënten op de juiste momenten en dat met zoveel mogelijk puur en onbewerkt voedsel.

Trust the process and you’ll see progress � – Peter Kramer