Recepten

RECEPT: WENTELTEEFJES A LÁ FAVORIET VAN VIRGIL

Het beste ontbijt voor de zondag ochtend! Of: als je een ochtend mens bent en ook door de weeks genoeg tijd hebt voor je ontbijt, het beste ontbijt voor alle ochtenden. Of: maak deze goddelijke maaltijd als je overdag zin hebt in wat zoets. Kortom: eet onze wentelteefjes wanneer je wilt.

RECEPT: PIZZA TIME!!!

Een pizza hoeft helemaal niet ongezond te zijn. Zelfs tijdens een cut (afvalperiode) kan je pizza eten.

Deze glutenvrije wrap is een super fijne bodem, en bevat weinig koolhydraten vergeleken met een normale pizza bodem.

RECEPT: FLA Vegan bowl

Wil je minder vetten in je maaltijd gebruiken? Laat dan de sesamzaadjes en de olijfolie weg.

We kregen heel veel reacties op onze salade bowls, en daarom delen we onze Vegan Bowl met jullie! Heb je een kwartiertje? Wat veel langer duurt het niet om deze heerlijke bowl op tafel te zetten.

RECEPT: BLUEBERRY MUFFINS

OKÉ, WIE ZEGT DAT JE MUFFINS NIET DAGELIJKS KAN ETEN?

Oké, wie zegt dat je muffins niet dagelijks kan eten? Wij zeggen van wel, en zeker deze muffins vol met heerlijke blauwe bessen, banaan, en havermout! Super handig om mee te nemen als je van huis gaat, en het zorgt voor wat voor variatie!

RECEPT: PASTA TIJD!

GEEN ZIN OM SUPER LANG IN DE KEUKEN TE STAAN MAAR WIL JE TOCH WAT LEKKERS OP TAFEL ZETTEN?

Pasta gerechten zijn snel klaar, en je kan er eindeloos mee variëren. Wat dacht je van een   pasta met ansjovis en gebakken groenten?

RECEPT: HAPPY MEATLOF..

DE MAGERE VARIANT! #PROBEERHETEENS

Normaal is meatlof calorierijk met; spek, gehakt, (bruine) suiker, oliën, paneermeel, cheddar, en ketchup. Deze variant is magerder, én bevat veel meer groenten en past dus zeker in je macro’s. n de oven!

RECEPT: QUINOA SUSHI!

WIE IS ER NOU NIET GEK OP SUSHI?

Zelfgemaakt is sushi natuurlijk het allerlekkerste. Klinkt het te ingewikkeld? Give it a try! Geloof me, dit kan iedereen maken, en het smaakt heerlijk. Dit recept is net even anders dan de standaard sushi die je gewend bent, namelijk met quinoa!   Give it a try, & let us know what you think <3

RECEPT: SNELLE MISOSOEP MET MOSSELEN

Geen zin om uren te moeten wachten voordat je soepje klaar is? Probeer dan onze misosoep!

Deze misosoep is in   10 minuten    ‘ready to eat’. Ideaal! Niets is gemakkelijker dan een kom soep op tafel zetten. Heerlijk als voorgerecht, als lunch, of gewoon als avondeten. Vooral in de winter, smullen maar!

RECEPT: AMANDELMAKRONEN.

LICHT KNAPPERIG VAN BUITEN, EN EEN BEETJE KLEVERIG VAN BINNEN.

Een echte makroon kost veel tijd en geduld. Daarnaast spelen exacte oven temperatuur, precieze tijden van bakken en zelfs een bepaalde bakplaat een grote rol bij het maken van goede makronen. Lekker, maar niet echt makkelijk om te maken. 
Maar, voor deze   amandel makronen   heb je geen geduld of een speciale bakplaat nodig, en smaken doen ze zeker!

RECEPT: BANANENBROOD

LEKKER VOOR TUSSENDOOR! (REKEN JE MACRO'S UIT!)

Bananenbrood, net even wat anders dan cake, en al helemaal niet te vergelijken met normaal‘ brood’.  Een heerlijk zoet bananenbrood, die je zeker moet uit proberen als tussendoortje of om te trakteren! Geen tijd om lang in de keuken te staan? Dit bananenbrood staat binnen 5 minuten in de oven!