06-53399508 / 06-23396569

JOUW DOELEN STAAN VOOROP!

Ons doel is altijd om jou te helpen je doelen te bereiken! Wij weten zelf als geen ander hoe belangrijk het is om goede begeleiding en informatie te ontvangen.

VIRGIL KOOL

Samen met Giacolina, ben ik 1 van de voedingsbegeleiders van Food Life Advice. Ik ben zeer gemotiveerd om jou te helpen je doelen te behalen! Gespecialiseerd op het gebied van crossift, powerliften en strongman helpen we onze atleten naar een hoger fitness level, een gebalanceerd en passend voedingspatroon & een atletischer uiterlijk.

Naast Food Life Advice ben ik ook head coach/eigenaar van The Barbell House. The Barbell house is een strength & conditioning gym in Lelystad. Dus als je vragen heb over training dan hoor ik dit graag!

Sinds 2007 ben ik beroeps militair en doe dit met veel passie en energie! Ik heb hier veel geleerd over een juiste instelling hebben en de mentale kant van het leven.

Sinds 4 a 5 jaar doen wij al aan crossfit. We miste wat in onze training, voeding en herstel. Wij hebben de juiste oplossing gevonden op het gebied van voeding! Door de juiste timing en hoeveelheid voeding, zorgen we ervoor dat je beter presteert!

GIACOLINA ROSA GASTALDO

Ik begeleid al enige tijd verschillende soorten sporters- en niet sporters. Gespecialiseerd op het gebied van crossift, powerliften en strongman helpen we onze atleten naar een hoger fitness level, een gebalanceerd en passend voedingspatroon & een atletischer uiterlijk.

Eind 2016 hebben we de knoop doorgehakt, en onze droom gerealiseerd. We hebben onze eigen gym geopend!The Barbell House is een kleine gym, waar we veel waarde hechten aan persoonlijke doelen, en waar iedereen welkom is, van jong tot oud. Net als bij Food Life Advice kijken we bij iedereen wat er nodig is om het gewenste doel van dát moment te bereiken.

– 2016 Deelname Nederlandse Kampioenschappen powerliften -63 kilo klasse:Als crossfitter wilde ik eens mee doen aan een powerlifting wedstrijd. In september 2016 deed ik mee aan een SBD cup, en kwalificeerde ik me voor het NK in december 2016. Het doel is om in 2017 opnieuw deel te nemen aan het NK powerliften. Best lifts: Squat 120 kilo, Benchpress 70 kilo, Deadlift 150 kilo.
– 2006 Deelname Nederlands Kampioenschappen schaatsen. Al vanaf mijn 12de hebben sport en voeding een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Van mijn 14de t/m mijn 16e heb ik aan verschillende Nederlandse kampioenschappen mee gedaan als langebaan en marathon schaatser.

THE BARBELL HOUSE

Naast Food Life Advice hebben wij onze eigen Strenght & Conditioning gym: “The Barbell House”. Hier begeleiden wij atleten fysiek én mentaal naar een hoger niveau! Ook onze atleten maken gebruik van de begeleiding vanuit Food Life Advice. Dit is de perfecte mix!