BLOGS & RECEPTEN

Recept: Snelle misso soep met mosselen

Geen zin om uren te moeten wachten voordat je soepje klaar is? Probeer dan onze miso soep, deze is in 10 minuten ‘ready to eat’. Ideaal! Niets is gemakkelijker dan een kom soep op tafel zetten. Heerlijk als voorgerecht, als lunch, of gewoon als avondeten. Vooral in de winter, smullen maar!

 

 Wat heb je nodig?

  • 50 gram fijne soepgroente
  • Een zakje Miso (Saitaku miso soup)
  • 150 gram gekookte mosselen
  • 1 bosuitje
  • 200 ml water

 

Bereiding:

Verwarm het water in een kleine pan. Zodra het water kookt voeg je het zakje Miso toe. Laat de Miso oplossen in het water, en zet het vuur zo laag mogelijk. Voeg nu de soepgroenten en de mosselen toe, en laat het 2 min door pruttelen.
Schep de soep in een schaaltje of een diep bord, en doe er wat gesneden bosuitjes overheen. Klaar!

Enjoy J
Made by: Raw Eddy
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *